KSENIJA PRE TRAGEDIJE OTKRILA DETALJ KOJI JE SLUTIO NA NAJGORE! A sestrin oproštaj slama srce (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KSENIJA PRE TRAGEDIJE OTKRILA DETALJ KOJI JE SLUTIO NA NAJGORE! A sestrin oproštaj slama srce (FOTO)

Danas bi napunila 42. godine.

Ksenija Pajčin, tragično je nastradala 16. marta 2010. godine, kada ju je u stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom presudio i sebi, danas bi proslavila 42. rođendan.

Poslednji singl izbacila je 2009. godine u saradnji sa MC Stojanom "Požuri", koji je ostvario veliki uspeh, ipak, pevačica od 2006. više nije nista izdavala.

U životu su je spajali sa mnogim poznatim muškarcima, jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od njih bio je i Bane Kovačević iz grupe "187", koji je preminuo pre šest dana usled operacije srca. Mnogi smatraju da je Bane bio njena najveća ljubav, a kada je ušla u romansu sa manekenom Filipom Kapisodom sve se promenilo.

U poslednjem televizijskom gostovanju u emisiji "Vi pitate", Ksenija se pojavila sa modricama, zbog čega ljudi i danas nagađaju da ju je Kapisoda fizički zlostavljao.

Samo nekoliko dana nakon toga, maneken je ubio devojku, a potom i sebe.

Mia Pajčin, Ksenijina polusestra, na Instagramu je napisala srceparajuću poruku.

Na današnji dan mnogi Ksenijini prijatelji prisetili su se njene veličine i podelili emotivne poruke, a najemotivniji je post njene sestre Mie Pajčin.

-Zamisli, ja 22. Koliko vreme leti, čoveče. Toliko toga bih volela da ti ispričam, ali... Znam da me čuvaš, znam da se smeješ gore jer si i tamo najlepša i tamo im zavodiš red. Ono tvoje... Misli na tebe i voli te tvoja sestrica. Ksenija je tu-, napisala je Mia i okačila njihovu sliku iz detinjstva.
Pogledaj vesti o: Ksenija Pajčin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.