KRAH VEZE!? Danijela Martinović i Petar Grašo su dvadeset godina u vezi, ali ovo SVE MENJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAH VEZE!? Danijela Martinović i Petar Grašo su dvadeset godina u vezi, ali ovo SVE MENJA!

Da li je dugogodišnjoj ljubavi došao kraj?

Pevačica Danijela Martinović napunila je juče 48 godina, a njen život i te kako je uzbudljiv. Osim što je 22 godine sa šmekerom sa Balkana, bori se sa zdravstvenim problemima, a nedavno je otkrila da želi da ide u manastir.

Kada je Daniejla Martinović u pitanju, hvratsku, ali i srpsku javnost najviše interesuje njen ljubavni život. Ona je više od dve decenije u ljubavi sa Grašom.

Petar Grašo je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Danijelu ugledao 1995, kad je s Tončijem Huljićem (57) pobedila na Dori, takmičenju za pesmu "Evrovizije".

- Na kraju je ta "mala" već 22 godine moja devojka, a ovaj čovek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit - otkrio je Petar javnosti.

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on Jun 9, 2019 at 12:30pm PDT

Danijela je više puta govorila kako održava vezu.

- Ne dopuštam da nam veza upadne u kliše i postane navika. Ako se ne vidimo dugo, onda se ja sređujem za njega i zapravo mi je stalo do toga - govori pevačica i poručuje:

- Nikada nemojte da prestanete da razmišljate o tome da budete top samoj sebi jer ćete onda to biti i svom muškarcu. Smatram kako muškarac ženi nikad ne sme reći: "Koliko imaš kila?", "Zašto nisi našminkana?" i "Koliko imaš godina?" - dok, žene muškarcu mogu reći baš sve.

Uprkos svemu, Petar Grašo je više puta pričao da ne želi da se ženi.

Petar Grašo i Tonči Huljić.

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial) on Mar 18, 2019 at 7:47am PDT

Problemi sa zdravljem

Problemi sa zdravljem počeli su pre dve, tri godine kada su doktori, nakon redovnog pregleda, odlučili da je zadrže na odeljenju neurologije. Od tada se život mlade i uvek nasmejane pevačice, Danijele Martinović, promenio.

- Prvi napad vertiga imala sam pre godinu dana i tri meseca. To se nekako saniralo i nekako sam nastavila da normalno živim sve do prošle nedelje, kada me je u stanu u Zagrebu uhvatila slabost praćena jakom vrtoglavicom. Sve to dogodilo se dok sam bila sama kod kuće, a u prvom trenutku nisam mogla ni da se setim koga bih mogla da pozovem - izjavila je tada Danijela.

Manastir

Danijela se upoznala i sa čarima meditacije, a želi da ode i u manastir.

- Želja mi je da odem u jedan manastir i da budem nekoliko dana u programu tišine. Onda bih zapisivala i ljudima prenela koji su benefiti tišine - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.