KIJA KOCKAR POKRADENA NA LETOVANJU! Sav novac iz torbe joj uzeli, evo KOLIKO PARA je bilo unutra

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2020, 23:35

KIJA KOCKAR POKRADENA NA LETOVANJU! Sav novac iz torbe joj uzeli, evo KOLIKO PARA je bilo unutra

Ostala bez dinara.

Pevačica Kija Kockar pokradena je u Hrvatskoj!

Pevačici su, dok je bila na letovanju u Poreču ukrali tobu u kojoj je imala 1.500 evra i platne kartice. Kockareva je krađu prijavila policiji, ali počinioci još nisu uhvaćeni.

- Kija je očajna, jer je usred Hrvatske ostala bez prebijene pare, pa je morala ranije da se vrati u Beograd. Bila je na meti lopova u restoranu u koji je otišla na večeru sa prijateljicom. U jednom momentu joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zazvonio telefon, pa je izašla napolje, kako bi na miru razgovarala, a njena drugarica je tada otišla do toaleta - priča izvor blizak Kockarevoj!

Kada su se vratile nastavile su da ćaskaju još pola sata, ne sluteći da su pokradene.

- Kija je shvatila da joj nema torbe tek kada je pozvala konobara da plati račun. Torba joj je bila okačena za stolicu na kojoj je sedela. Nastala je opšta frka! Kija se uspaničila i gledala okolo, ali počinioca nije bilo ni na vidiku. Očigledno je neko posmatrao Kiju i ugrabio pravi trenutak.

🍯🍰

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Aug 23, 2020 at 4:50am PDT

Kockareva je bila očajna, jer je u njoj imala sav novac koji je ponela na letovanje:

- Odmah se uputila u prvu policijsku stanicu i prijavila slučaj, a policija joj je uzela podatke i rekla da će joj javiti ukoliko uhvate lopova.

Nakon toga otišla je u hotel, spakovala se i rano ujutru krenula za Beograd.

🍑

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Aug 17, 2020 at 3:36pm PDT

- Trebalo je da ostane još tri dana na moru, ali nije imala više para, pa je prekinula odmor.

Kija se oglasila povodom ovoga i rekla:

- Ne pitajte me ništa, upravo sam u banci, vadim nove kartice, stvarno nemam vremena da pričam, u gužvi sam - kratko je rekla Kija.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.