Izvor: Scandal.rs, 12.Jul.2018, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Tomašević otkrila koju PESMU je posvetila Ivanu Bosiljčiću!

Jelena Tomašević je tokom svoje karijere objavila veliki broj hitova, a isto tako, prevoladale su i romantične balade. Jednu od njih posvetila je i svom suprugu Ivanu Bosiljčiću. U pitanju je novi singl “Dobro jutro ljubavi”, za koji je nedavno objavila i spot. Znala sam da je pesma odlična onog trenutka kad sam je pustila The post Jelena Tomašević otkrila koju PESMU je posvetila Ivanu Bosiljčiću! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Jelena Tomašević i nova pesma DOBRO JUTRO LJUBAVI oduševili slušaoce!

Izvor: Svet plus, 12.Jul.2018

Jelena Tomašević je nedavno predstavila novu  pesmu "Dobro jutro, ljubavi", koja je za samo par dana našla put do publike i postala veliki hit. Autor je Amil Lojo, a producent Darko Dimitrov...Pevačica Jelena Tomašević je obradovala svoje fanove objavljivanjem najnovije pesme "Dobro jutro ljubavi"...-...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.