Gitarista završio u bolnici: Brat ga nožem ubo u vrat!(video)

Izvor: Scandal.rs, 12.Mar.2015, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gitarista završio u bolnici: Brat ga nožem ubo u vrat!(video)

Mik Tomson, gitarista benda Slipknot, primljen je u bolnicu, zajedno sa bratom Endruom, nakon jutarnje borbe noževima.

Sudeći po izveštavanju stranih medija, policija Klajva (Ajova) pronašla je braću u dvorištu u pola pet ujutru, kako se tuku – naoružani noževima. Endru je čuvenog gitaristu ubo u vrat, ali ni Mik nije ostao dužan. Obojica imaju ubodne rane, ali nijedna nije opasna po život. Prebačeni su u bolnicu, u odvojenim sanitetima.

Do sada nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << podignute krivične prijave protiv braće koja su, kako policija navodi, bili pod uticajem opijata.

Ne zna se da li će ovo Tomsonovo ranjavanje uticati na rad benda koji se trenutno odmara posle turneje.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Gitaristu benda "Slipknot" brat izbo nožem

Izvor: Blic, 12.Mar.2015

Mik Tompson, gitarista metal-benda "Slipknot", završio je u bolnici nakon svađe sa bratom Endruom, koja je završila žestokim obračunom noževima...Mik i njegov brat Endru Tompson zajedno su popili veću količinu alkohola u Mikovoj kući, u Klajvu u Ajovi...U pijanom stanju, braća su se posvađala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.