FRAPANTNA PROMENA Pevačica se toliko promenila od početka karijere da mnogi misle DA JE DRUGA OSOBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 09:13

FRAPANTNA PROMENA Pevačica se toliko promenila od početka karijere da mnogi misle DA JE DRUGA OSOBA

Kakva transformacija!

Talenat ne može da joj se ospori. Za kratko vreme uradila je mnogo na domaćoj estradi i tek će. Ali svako ko Katarinu Živković prati od početka njene pevačke karijere, sigurno je primetio koliko se fizički promenila.

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Oct 24, 2020 at 9:22am PDT

Kaću na novim slikama na Instagramu porede sa Dženifer Lopez i govore joj da je najlepša. I kao što rekosmo, zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgleda sjajno.

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Oct 3, 2020 at 2:49pm PDT

Ali je Katarina (31) koja je jedna od najpoznatijih Leskovčanki, sjajno izgledala i na početku karijere. Bila je veoma zapažena kada se 2007. takmičila u "Zvezdama Granda".

Tačno je da je tada bila dosta mlađa, pa se naravno, dosta i promenila do danas.

Ali Kaću je krasila prava prirodna lepota, pa se pitamo da li joj je bilo potrebno bilo kakvo "ulepšavanje". Šta vi mislite?

Pogledajte kako je Katarina izgledala na audiciji za pomenuto muzičko takmičenje 2004.godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U BRAKU 9 GODINA, ALI NIKAD ZAJEDNO U JAVNOSTI Evo ko je supug Lene Kovačević i zašto NE PRIČA O NJEMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020

Čuva svoju privatnost...Iako je već devet godina u skladnom braku sa suprugom Veljkom Brčinom, pevačica Lena Kovačević nikada svoju jaču polovinu ne eksponira u javnosti...Lena je poznata po tome da otvoreno govori o svim temama, vrlo je ažurna na društvenim mrežama, ali izgleda da svoju intimu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.