(FOTO, VIDEO) SEKS BOMBE SRPSKE ESTRADE: One i u petoj deceniji izgledaju savršeno!

Izvor: Kurir, 14.Mar.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO, VIDEO) SEKS BOMBE SRPSKE ESTRADE: One i u petoj deceniji izgledaju savršeno!

Nekim pevačicama su godine samo broj, jer iako su ušle u petu deceniju života izgledaju besprekorno i u odličnoj su forme. Sem što vode računa o ishrani, redovno posećuju teretanu, a neke su se i podvrgle estetskoj hirurgiji.

Mina Kostić (40)

Mina je jedna od prvih naših pevačica koja je ugradila silikone u grudi, a tek što je zakoračila u petu deceniju izgleda fantastično.

Slađa Delibašić (46)

Ona godinama važi za naj seksi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mamu, a od prošle godine i baku na estradi. Iako ima dve odrasle ćerke, Slađa izgleda fenomenalno, a kako bi održala trenutnu formu.

Tina Ivanović (40)

Pevačica je ugradila silikone u grudi i usne, ali na njoj se prvo vide njene duge i vitke noge.

Snežana Babić Sneki (47)

Sneki važi za vlasnicu najdužih nogu na našoj estradi i od samog početka karijere važi za jednu od najzgodnijih pevačica.

Pevačica je otkako je učestvovala u rijaliti programu Suvajver dovela liniju u red i od tada izgleda besprekorno. Pre sedam godina je rodila ćerkicu Lenu, koju je dobila sa Ivanom Marinkovićem. Nakon burnog razvoda kroz koji je prošla, uplovila je u vezu sa bubnjarom svog benda Rašom.

Suzana Perović (53)

Iako ima ćerku tinejdžerku, Suzana Perović svakodnevno trenira, vodi računa o ishrani, a rezultati su očigledni.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Seks bombe naše estrade: One i u petoj deceniji izgledaju savršeno!

Izvor: Story, 14.Mar.2015

Mina Kostić, Snežana Babić Sneki, foto: Facebook, Instagram..Nekim pevačicama su godine samo broj, jer iako su ušle u petu deceniju života izgledaju besprekorno i u odličnoj su forme. Sem što vode računa o ishrani, redovno posećuju teretanu, a neke su se i podvrgle estetskoj hirurgiji...Mina...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.