FANOVI U NEVERICI, ŠTA JE OVO?! Procurela STOJINA fotka iz MLADOSTI... Bićete u ŠOKU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FANOVI U NEVERICI, ŠTA JE OVO?! Procurela STOJINA fotka iz MLADOSTI... Bićete u ŠOKU (FOTO)

Sam početak karijere!

Na muzičkoj sceni Stojanka Novaković Stoja je već 20 godina, a i danas se često mogu čuti njeni hitovi stari desetine godina.

Prvi album je izdala 1998. godine koji se zvao "Kako je meni sada".

A post shared by stoja (@stojainstitucija) on Sep 4, 2017 at 9:40am PDT

Danas, mnogi će reći da izgleda lepo za svoje godine, međutim mnogi nikada ne bi pogodili da je to zapravo ona na starijim slikama, jer sada ima potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugačiji imidž.

Fotografiju Stojinog izgleda od pre 20 godina možete pogledati OVDE.

Ova srpska pevačica je punu deceniju pre ulaska u studio nastupala po klubovima i kafanama, gde je izgradila ime, ali i stekla određenu publiku koja nije propuštala njene nastupe.

Danas Stoja iza sebe ima 11 albuma i jako veliki broj hitova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PAO DIVLJI S*KS U "ZADRUZI" nisu mogli da se obuzdaju, upalo obezbeđenje da ih razdvaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2017

Ona to voli pred kamarama...Nakon što je otkriveno da su Anđela Veštica i Nemanja Đerić Đekson u vezi isplivali su i novi detalji...Bilo je pitanje dana kada će doći do prvog seksa u rijalitiju, a Nemanja je zadrugarima otkrio da se to dogodilo između njega i Anđele, i to na tajnom mestu...FANOVI...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.