Cela estrada na koncertu Džej Lo

Izvor: Blic, 20.Nov.2012, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cela estrada na koncertu Džej Lo

Dženifer Lopez privukla je veliku pažnju poznatih u Srbiji. Među slavnima koji će prisustvovati nastupu pored ostalih su se našle i Lepa Brena i Ceca koje su na koncert došle najviše iz radoznalosti.

- Ne znam ni jednu pesmu Dženifer Lopez, ali je poštujem kao igračicu, glumicu i pevačicu. Ukoliko koncert bude bio zanimljiv ostaću do kraja, u suprotnom ću izaći ranije - rekla je Lepa Brena.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nje kroz vrata "VIP" ulaza prošli su Aca Lukas, ministar Mrkonjić sa Anom Bekutom i njenom unukom, Slađana Ivanišević, Jelena Mrkić, Željko Mitrović, Aleksandra Radović, Nikola Kojo sa suprugom, kao i Ceca sa Anastasijom i Veljkom.

- Poštujem Dženifer Lopez kao plesačicu, pevačicu i glumicu i morala sam da vidim kakav će spektakl da napravi. Ona fenomenalno i izgleda i budući da se radi o jednoj svetskoj zvezdi, želela sam da je vidim uživo. Ona je zvezda po difoltu - rekla je Ceca pred nastup Džej Lo.

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović stigli su 20 časova i 30 minuta i ušli na "VIP" ulaz tek pošto su se svi novinari i fotografi sklonili.

Pored setrade i sprskog glumišta bilo je i dosta političara, pažnju je privukla i Danica Drašković, supruga Vuka Draškovića koja nije želela da se slika
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cela estrada na koncertu Džej Lo

Izvor: Poznati.info, 21.Nov.2012, 02:11

Dženifer Lopez privukla je veliku pažnju poznatih u Srbiji. Među slavnima koji će prisustvovati nastupu pored ostalih su se našle i Lepa Brena i Ceca koje su na koncert došle najviše iz radoznalosti...- Ne znam ni jednu pesmu Dženifer Lopez, ali je poštujem kao igračicu, glumicu i pevačicu. Ukoliko...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.