Donatela Versaće: Madona bi trebalo da bude uzor svim ženama

Izvor: Svet, 07.Dec.2014, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donatela Versaće: Madona bi trebalo da bude uzor svim ženama

Kraljica popa Madona postala je po četvrti put zaštitno lice modne kuće Versače (za proleće/leto 2015. godine), a Donatela je imala samo reči hvale za nju.
Madona je sama svoj gazda, uzor koji prikazuje ostalim ženama na svetu kako možemo da radimo šta god mi želimo i da dobijemo šta želimo i da tako možemo živeti ceo život, bez ikakvih kompromisa“, odgovorila je Donatela na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zašto je izabrala Madonu.
Inače, crno-bele fotografije radili su čuveni fotografi Mart & Marcus, a pop diva na njima izgleda besprekorno.
Madona je u poslednjih nekoliko dana gotovo svakodnevno u svetskim medijima, prvo zbog dve nove pesme koje su procurele u javnost, pa potom i zbog niza eksplicitnih fotografija uslikanih za “Interview“ magazin, koje je postavila na svoje profila po društvenim mrežama (podsetite se OVDE).
Autor: Life Content
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.