Madonna je zaštitno lice za Versace 2015

Izvor: Tracara.com, 07.Dec.2014, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madonna je zaštitno lice za Versace 2015

Madona za Verscace Spring/Summer 2015 (foto: Facebook) Madonna je po četvrti put zaštitno lice modne imperije Versace. Nakon što su u toku prošlog vikenda procurele dve nove pesme, pop kraljica se našla i na naslovnoj strani Interview magazina i kao da to nije dovoljno, objavljeno je da će po četvrti put zaštitno lice nove kolekcije Donatelle Versace za proleće/leto >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << 2015. godine. Donatella je bila prilično kratka sa odgovorom na pitanje zašto je izabrala Madonnu rekavši “Ona je sama svoj gazda, uzor koji prikazuje ostalim ženama na svetu kako možemo da radimo šta god mi želimo i da dobijemo šta želimo i da tako možemo živeti ceo život, bez ikakvih kompromisa.”  Fotke su radili duo Mart & Marcus koji su sa Madonnom sarađivali više puta, kao i poslednji put za naslovnu stranu Interview magazina. Na fotkama za promociju nove kolekcije, pevačica izgleda besprekorno iako ima 56. godina. Sve fotografije će se naći na bilbordima širom sveta i u magazinima sledeće godine na proleće, a poseban editorijal će biti predstavljen u Vanity Fairu na čak dvanaest strana, kao i u francuskom, italijanskom i američkom Vogueu. Podsećanja radi, Madonna je 1995. uradila dve kampanje za Versace, a treću je uradila 2005. godine.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Madona bi trebalo da bude uzor ženama širom sveta"

Izvor: B92, 07.Dec.2014

Kraljica popa postala je zaštitno lice modne kuće Versaće, a Donatela je imala samo reči hvale za Madonu...Čini se da je Madona počela da dominira medijima – nakon što su procurele dve nove pesme s predstojećeg albuma, pa zatim niz eksplicitnih fotografija za "Interview“ magazin, pevačica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.