Da se naježiš: Poslušajte kako je Kaja oduvala Adel! (video)

Izvor: Svet, 10.Jun.2016, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se naježiš: Poslušajte kako je Kaja oduvala Adel! (video)


Katarina Ostojić Kaja gostovala je u emisiji kod svoje kume, pevačice Maje Marijane gde je sve u studiju navela na suze svojim pevanjem.

Ona je u pauzama za reklame uzela mikrofon i zepavela je planetarni hit pevačice  Adel ”Someone like u”.

Njena kuma Maja sve vreme ju je snimala mobilnim telefonom. Ostali gosti nisu mogli da obuzdaju svoje emocije kada su čuli kakvu energiju Kaja nosi u svom glasu. Snimak je došao i na društvene mreže, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i postao jedan od najgledanijih za kratko vreme.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NAJEŽIĆETE SE: Kaja RAZVALILA pevajući hit Adel! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2016

Pevačica Katarina Ostojić Kaja voli da zapeva svetske hitove slavnih koleginica, i po pravilu oduševi, a sada je, čini se, prevazišla sebe. ..Kaja je, gostujući u jednoj emisiji, pustila glas i ODUVALA hit Adel - "Someone Like You"...Majstorska verzija brzo je osvanula na internetu, a hvalospevi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.