DRAMA ISPRED HEPIJA: Evo KO se okupio ispred vile da SPREČI Okuke da rasture veridbu Branke i Mladena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA ISPRED HEPIJA: Evo KO se okupio ispred vile da SPREČI Okuke da rasture veridbu Branke i Mladena!

Novi rijaliti brak je na pomolu.

Branka Okuka i Mladen Vuletić će se uskoro veriti pred kamerama rijaliti programa "Parovi", a njen otac kao i čitava porodica Okuka ne slažu se sa njhovom vezom i žele da sve to pokvare.

ULEĆE DA IH RAZBUCA? Otkriveno ŠTA će Brankin tata URADITI na njenoj i Mladenovoj veridbi! ONA je mrtva!

Voditeljka Anđela Lakićević je uživo na specijalnom verdbenom nedeljnom ručku upitala Branku ko če uspeti da spreči Okuke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ulete na "Hepi" televiziju i zaustave veridbu.

Onda se u priču uključila Brankina doskorašnja suparnica Slađana Petrušić, sa kojom se Okuka upravo pomirila i zaboravila sve pređašnje svađe.

Slađa je otkrila ko će pomoći da se Okuke zadrže na sigurnoim

ZBOG KOMNENA PLAKALA SRBIJA: Nisam MOGAO da spavam posle nastupa za Milicu koju je NATO ubio na noši

- Moji "Spartnaci" (Slađini fanovi) došli su ispred naše vile. Nadam se da će uspeti da je spreče - šeretski je u svom stilu dobacila Petrušićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.