Broj pod kojim nastupa Luk Blek na ovogodišnjoj Evroviziji krije moćnu simboliku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023, 10:44

Broj pod kojim nastupa Luk Blek na ovogodišnjoj "Evroviziji" krije moćnu simboliku! (FOTO)

Sluti na uspeh?

Ovogodišnje muzičko takmičenje "Evrovizija" biće održana u Velikoj Britaniji, u Liverpulu, zbog trnutne situacije u zemlji koja je pobedila 2022. godine.

Sve zemlje koje se takmiče, izabrale su svoje predstavnike, a sada je poznato i pod kojim rednim brojevima će oni nastupiti na velikoj evrovizijskoj sceni.

Mladi muzičar Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, odneo je pobedu na nacionalnom izboru i predstavljaće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbiju na prestižnom muzičkom takmičenju sa pesmom "Samo mi se spava".

- Srbija nastupa pod rednim brojem 3, u prvom polufinalu "Pesme Evrovizije 2023" - objavljeno je na zvaničnom sajtu "Evrovizije".

A post shared by 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐜𝐡𝐚𝐭 𝐒𝐞𝐫𝐛𝐢𝐚🇷🇸 (@eurochatserbia)

U narodu postoje razna verovanja u simboliku broja tri, a osnovno je da trojka donosi sreću, što se nadamo da će biti i u ovom slučaju.

Iako su mišljenja i reakcije o ovogodišnjem predstavniku naše zemlje u narodu podeljena, nema sumnje da će tog 9. maja u prvom polufinalu cela zemlja biti uz Luka i dati mu veliku podršku pred najveći izazov u svom životu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVENO KAD ĆE NASTUPATI LUKE BLACK NA EVROVIZIJI Broj krije jaku simboliku, objavljen redosled svih izvođača

Izvor: Blic, 23.Mar.2023

Prvo veče muzičkog takmičenja "Evrovizija" održava se 9. maja u Liverpulu i tada će nastupati i predstavnik Srbije, Luke Black sa pesmom "Samo mi se spava".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.