Bali Beg stigao u Srbiju! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bali Beg stigao u Srbiju! FOTO+VIDEO

Turski glumac Burak Ozdživit, koji je u Srbiji ostao zapamćen po ulozi u seriji Sulejman Veličanstveni danas je doputovao u našu zemlju zbog premijere filma ''Moj brat''.

Popularni turski glumac Burak Ozdživit, poznatiji kao Bali-beg stigao je pre par sati u Novi Pazar. Međutim, njegovi fanovi nisu imali priliku da se druže sa njim, budući da je ubrzo otišao u hotel gde je odseo i nije izlazio do premijere >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << filma ''Moj brat''.

Kada se turski zavodnik pojavio na crvenom tepihu, među njegovim fanovima zavladala je opšta histerija. Obožavateljke su ga dozivale i izjavljivale mu ljubav, međutim on je za većinu ostao nedostupan.

Kako će se situacija odvijati nakon premijere, ostaje da se vidi. A pre premijere, održao je konferenciju za novinare.

#premijera #SERBİA #NoviPazar #SERBİA

A photo posted by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Apr 6, 2016 at 11:20am PDT

#SERBİA #NoviPazar #mojbrat #premijera sizlerleyiz

A video posted by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Apr 6, 2016 at 11:19am PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.