Crveni tepih za Bali-bega

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2016, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveni tepih za Bali-bega

Specijalnim avionom iz Istanbula u Prištinu juče je, oko devet sati pre podne, došao Burak Ozčivit, planetarno poznati turski glumac i lepotan, koji je potom, zajedno sa delegacijom iz Novog Pazara u pratnji KPS-a, a zatim i srpske policije, preko Kosovske Mitrovice, Zubinog Potoka, Brnjaka i Ribarića stigao u Novi Pazar gde je za sinoć najavljena promocija njegovog filma "Moj brat". Poslednjih dana u ovom gradu vlada prava histerija, a za film se tražila karta više.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Lepotan iz Turske i poznatiji kao Bali-beg iz čuvene serije "Sulejman Veličanstveni", koji je osvojio ženska srca širom sveta, smestio se u turističko-ugostiteljskom kompleksu Ras na Pazarištu, blizu manastira Sopoćani. Zbog njega i "njegove svite" ceo kompleks je dan ranije ispražnjen, a o njegovoj bezbednosti osim policije brinu i pripadnici jedne privatne agencije za obezbeđenje.

- Kad smo se sreli na aerodromu u Prištini izgledao je i ponašao se kao običan mladić, kao da nije svetska zvezda. Kratko nam je rekao da jedva čeka da zagrli svoje fanove u Sandžaku i Srbiji, nije imao nikakve specijalne zahteve, niti prohteve kakve obično imaju velike svetske zvezde - kaže Zoran Maksimović, novinar iz Novog Pazara i portparol za ovu specijalnu priliku.

Dolazak Bali-bega u Novi Pazar omogućili su Ćemal Okan, koga smatraju "magom turskog filma" i Mirasad Pulić Gjuneš, poreklom Sandžaklija koji je u Turskoj jedan od najvećih distributera filmova i veliki je Ozčivitov prijatelj.

- Kada sam se nedavno sreo sa prijateljima iz Novog Pazara Fikretom Nikšićem i Huseinom Memićem, direktorom Centra za kulturu, pitao sam ih šta mogu da učinim za moj grad, a da to bude "svetski događaj". Brzo smo se složili da bi to bio dolazak Bali-bega, evo, ceo svet se sada interesuje za ovu posetu, a u Novi Pazar su stigli Burakovi fanovi iz desetina zemalja u regionu - priča Mirsad Pulić Gjuneš.

Nakon kraćeg odmora, Bali-beg je prošetao ulicama Novog Pazara, gde se uz vriske devojčica, gužvu i tiskanje da mu priđu što bliže slikao sa svojim fanovima među kojima je bila i Gordana Novaković iz Dubrovnika koja je nudila besplatan odmor u ovom gradu za kartu i ulaz u salu gde je Burak Ozčivit promovisao novi film.

Uoči ulaska u koncernu dvoranu Centra za kulturu, koja može da primi samo 600 ljudi (nekoliko devojaka prilikom kupovine karata palo je u nesvest) u čast dolaska turskog glumca, od ulaza u Gradsku skupštinu do stepeništa Centra za kulturu, postavljen je crveni tepih, kao za glumce u Holivudu. Nekoliko sati pre toga počelo je okupljanje njegovih fanova, među kojima su prednjačile pripadnice lepšeg pola.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Turska

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.