Bali - beg stigao u Novi Pazar!

Izvor: Večernje novosti, 06.Apr.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bali - beg stigao u Novi Pazar!

BURAK Ozčivit je stigao u Novi Pazar! Turski glumac i lepotan za kojim luduju devojke širom sveta, Bali-beg iz serije "Sulejman Veličanstveni" u grad na Raški i Jošanici došao je zbog premijere svog filma "Moj brat", a boravak u Srbiji iskoristiće i za upoznavanje sa raškim okrugom, obilazak kulturno-istorijskih spomenika. Planirano je da Bali-beg u 14 časova održi konferenciju za medije, ali je susret sa novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još pod znakom pitanja. Glavni događaj je u 18 časova, kada će Bali-beg prošetati crvenim tepihom postavljenim ispred Centra za kulturu. Tu bi trebalo da se zadrži oko pola sata i slika se sa obožavateljkama koje će doći iz Turske, Makedonije, Kosova, Hrvatske, Bosne, Slovenije i Albanije. Posle projekcije, Ozčivit će otići na Pazarište gde će mu na večeri domaćin biti Rasim Ljajić. U restoranu će gosta zabavljati ansambl "Derman", koji neguje izvornu narodnu pesmu, a uživaće u ćevapima, mantijama, pršuti, jagnjetini i drugim kulinarskim đakonijama ovog kraja. Na Pazarištu će Bali-beg i njegova pratnja i noćiti. Posle Novog Pazara, Burak odlazi u Beograd. Izrazio je želju da poseti Kalemegdan, a planirano je i krstarenje Dunavom i Savom. U Beogradu neće biti projekcije filma "Moj brat", koji su, pre Novopazaraca, u Evropi imali priliku da vide samo građani Amsterdama i Brisela.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bali Beg stigao u Srbiju! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2016

Turski glumac Burak Ozdživit, koji je u Srbiji ostao zapamćen po ulozi u seriji Sulejman Veličanstveni danas je doputovao u našu zemlju zbog premijere filma ''Moj brat''...Popularni turski glumac Burak Ozdživit, poznatiji kao Bali-beg stigao je pre par sati u Novi Pazar. Međutim, njegovi fanovi...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.