BOLNO MI JE, NEĆU DA DELIM TRAUME... Dalila progovorila o ABORTUSU - ceo život će patiti zbog te odluke

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 09:16

"BOLNO MI JE, NEĆU DA DELIM TRAUME..." Dalila progovorila o ABORTUSU - ceo život će patiti zbog te odluke

Priznali sve!

Dalila Dragojević i Filip Car su nastavili svoju igru istine, a onda je Car priznao sve ono što je mesecima čuvao u tajnosti i priznao šta se desilo između njega i Sanje Grujić, kao i Ane Jovanović.

- Kada je bila frka sa MC Aleks i Matorom, da li je istina da si ti priču sa Aleks Nikolić prebacio priču na MC Aleks - pitao je ona.

- Ne. Desilo se da me gledaju, ali je totalno nebitno, a što se tiče Aleks ona često pogleda u mene, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ona često gleda i u druge. Tako mi se učinilo par puta, što se tiče nje, mogu da se nasmejem i iznerviram, a ne moram ništa - odgovorio je on.

- Zašto si me slagala za trudnoću? - pitao je on

- Ne, ti si mene pitao ono za dete, ja sam rekla da nisam imala nikada porođaj. Neću da delim svoje traume sa osobom koja me pljuje. Ti nisi čovek od poverenja. Dejan je isto znao da sam bila trudna, ali je onda za stolom slagao. Ja to nikada nisam htela da se priča o tome, jer je to bolno i patim za tim. Moj otac nije znao za te stvari - rekla je ona.

- Ne znam šta da te pitam. Da li si sa Anom Jovanović i Sanjom Grujić imao samo oralni se*s - pitala je ona.

- Iskreno je glupo pitanje. Ne - rekao je on.

- Zašto si me slagao? - pitala je ona.

- Zato što su to momenti kada se ja kajem, jer ne smatram da je muški bežati od ljubavi. Ne smatram da je muški bežati iz nekih odnosa, a da ukaljam druge nepotrebno - pričao je Car.

- Zašto si mi preksinoć rekao da je bio samo oralni se*s? Ja sam bila umeđena je bio se*s, ti si rekao da li stvarno mislim da je bio se*? - pitala je ona.

- Zato što sam smatrao da ne treba da to kažem, kajem se, mislio sam da će loše uticati na naš odnos. Nije mi muški da pred devojkom koju volim napravim tako neke stvari, već kada sam video da nema poštovanja, onda okej, evo ruke, razočarao sam sam sebe. Imam 29 godina, i te stvari mi više ne idu na ponos... Ja tebi samo druženje sa Anđelom ne bih nikada oprostio, bez poljupca i bez se*sa, nikada, ali onda kada se setim svega što sam ja uradio. Ti si gora što se tiče bahatosti i čarki... Kajem se - pokušao je da se izvuče Car.

- Da li si u izolaciji imao se*s - pitala je ona.

- Da, imao sam se*s, pokušaj je bio - rekao je on.

- Tvrdili ste da do juče ništa nije bilo - rekla je ona.

- Ne, bio je pokušaj - rekao je on.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.