AU, BRUTALNO! Milica Kemez DOBILA najveći BUDŽET od Kendija, a onda mu SASULA sve U LICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AU, BRUTALNO! Milica Kemez DOBILA najveći BUDŽET od Kendija, a onda mu SASULA sve U LICE!

Neće mu biti dobro!

Kao što je poznato ovonedeljni vođa je Stefan Kandić Kendi koji je danas podelio budžet, a Milici Kemez je dodelio najveći budžet zbog čega je ona osetila potrebu da ovo prokomentariše.

 - Mislim da si to uradio sasvim solidno, korektno, predvidljivo. Mogla sam da pretpostavim kako ćeš da podeliš kome. Ne dopada mi se što si me stavio u isti koš sa nekima, bolje da si mi dao 0. Meni poštovanje preko budžeta ne treba. Da si hteo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me ispoštuješ, mogao si to na 100 i jedan način dok si bio sa mnom u priči - da me odbraniš kada su me svi napadali... Hvala ti, ja ću to podeliti sa svojim drugarima Borom i Jecom. Htela sam da se nadovežem i na tu Miljaninu priču da si raskinuo sa Marijanom jer me voliš. Ja znam da je Marijana raskinula sa tobom i da si iskoristio situaciju. Videćemo u nastavku ko će ti biti potrčci i omiljena osoba - rekla je Milica.

BRENO, RODILA SI ANĐELA! Ovaj stori je Luna IZBRISALA - iskrene SIMPATIJE prema Stefanu Živojinoviću (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.