Žerar Depardje na festivalu u Veneciji izvređao Emira Kusturicu!

Izvor: Svet plus, 11.Sep.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žerar Depardje na festivalu u Veneciji izvređao Emira Kusturicu!

Žerar Depardje u jednom intervjuu koji je dao tokom festivala u Veneciji, izvređao je našeg proslavljenog režisera Emira Kusturicu, nazivajući ga "lažnim likom".

Naime, sinoć je na filmskom festivalu u Veneciji Emir Kustirica, zajedno sa Monikom Beluči predstavio film "Mlečni put", a njegovo pojavljivanje veoma je iznerviralo, slavnog glumca Žerara Depardje, koji je proslavljenog reisera, nazvao lažovov:  "Kusturica je jedan lažan lik, jedan “menteur”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << lažov. On je sav jedna fikcija, jedan iskonstruisani lik, želi da se pravi da je Ciganin, ali nije to, on je dete buržujskih roditelja, nije umetnik iz naroda kakvim želi da se predstavi. On nije čak ni Srbin, Srbi ga svi preziru. On je jedan užasan lik, jedna potpuna farsa“, rekao je poznati glumac za italijanski list "Republika" i dodao da mu nije jasno šta Monika Beluči radi sa njim: „Dobro je poznajem, ona je veoma inteligentna žena, u pravom smislu lepa, neverovatne senzualnosti, ne mogu da razumem kako je uzela da radi film sa jednim takvim“, tvrdi Depardje koji smatra da je Kusturica lažan lik.
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.