Vesnić startovao na 3. Tesla reliju

Izvor: AutoBlog, 10.Jul.2014, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesnić startovao na 3. Tesla reliju

Treći po redu reli Nikola Tesla koji se ove godine održava pod pokroviteljstvom režisera Emira Kusturice startovao je iz grada u gradu, Andrić grada u Višegradu. Petnaest posada iz Italije, Slovenije, Bugarske, Kanade, Bosne i Hercegovine i Srbije u vozilima pogonjenim na alternativna goriva krenulo je na put dug preko 500 km od Višegrada preko Mećavnika, Bajine Bašte, Valjeva do Beograda gde je ispred hotela Metropol u subotu 12.07. cilj takmičenja. Predstavnik Srbije na reliju koji pre svega promoviše ekologiju, zajedno sa kompanijama Hidrosolutions Eco i Dunlop, je automobilista Milovan Mikica Vesnić. ASK Vesnić Auto logistic / marketing & PR
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesnić starovao na trećem "Tesla" reliju

Izvor: Sportal.rs, 11.Jul.2014, 00:15

Treći po redu reli "Nikola Tesla", koji se ove godine održava pod pokroviteljstvom režisera Emira Kusturice tačno u 14.00 sati startovao je iz grada u gradu, Andrić grada u Višegradu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.