Izvor: Blic, 02.Apr.2023, 08:01

Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem: Na "Blic televiziji" uživajte u prvom igranom filmu koji je režirao Emir Kusturica

"Sjećaš li se Doli Bel" snimljen je 1981. godine, a scenario je napisao Abdulah Sidran. Ovaj film se često uzima kao početak nove bosanske škole filma, koja je predstavljala fantastičnu simbiozu italijanskog nadrealizma Federika Felinija i visokoprofesionalnih iskustava praške akademije za film i televiziju. "Blic televizija" večeras donosi još jedan film za sva vremena - "Pre kiše". Na MTS kanalu 115 očekuje vas i filmovi "Gospodin Mejfer" i "Dženifer Lopez: Igraj ponovo".
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.