Pokušao da prevari Kusturicu

Izvor: Glas javnosti, 09.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da prevari Kusturicu

UŽICE - Čačanin Dimitrije Eminović (41) osuđen je juče na godinu dana zatvora pred većem Opštinskog suda u Užicu zbog pokušaja prevare. On je, kako je utvrdio sud, 22. avgusta ove godine predstavljajući se kao vladika Teodosije pokušao da prevari reditelja Emira Kusturicu za 4.800 evra.

Eminović je tog dana pozvao centralu Kusturičinog Drvengrada u Mokroj Gori i predstavljajući se kao vladika Teodosije >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << iz manastira Visoki Dečani zatražio da Kusturica sa 4.800 evra pomogne lečenje bolesne srpske devojčice iz Peći. U Mećavniku su odmah posumnjali da je reč o prevarantu, pozvali su policiju a zatim i lažnog vladiku da dođe po pare, pa je Eminović odmah seo u autobus u Čačaku, stigao u Mokru Goru, ali su ga na Mećavniku sačekali policajci kojima je odmah priznao pokušaj prevare.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.