ONA JE SRPSKA KEJT MIDLTON! Ćerka Emira Kusturice je bila u vezi sa PRINCOM, a evo KAKO IZGLEDA i čime se BAVI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 10:37

ONA JE SRPSKA KEJT MIDLTON! Ćerka Emira Kusturice je bila u vezi sa PRINCOM, a evo KAKO IZGLEDA i čime se BAVI!

Ne voli da se eksponira javno!

Iako je često zastupljen u medijima, o privatnom životu Emira Kusturice se malo zna.

Proslavljeni reditelj i njegova supruga, producentkinja Maja ponosni su roditelji dvoje dece, sina Stribora i ćerke Dunje.

Njihova ćerka Dunja je diplomirala dramaturgiju, godinu dana je studirala istoriju umetnosti na Sorboni u Parizu i danas je selektor Kustendorf filmskog i muzičkog festivala.

Kusturicina ćerka je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila i u žiži javnosti zbog veze sa princem Aleksandrom III Karađorđevićem, a iako je tadašnjeg partnera pratila na gotovo svim događajima, nimalo joj nije prijalo pojavljivanje u medijima.

- Meni to smeta, ja mislim da se privatni život naziva privatni život upravo da se o tome ne bi pisalo. Nisam profil žene koja voli da se eksponira kada su takve stvari u pitanju i da sa njima izlazim javno - rekla je svojevremeno Dunja Kusturica.

U vreme trajanja te veze, Dunju su zbog lepote upoređivali sa princezom Marijom Karađorđević, a jedno vreme su joj davali i nadimak- srpska Kejt Midlton.

A post shared by Dr. Rael Teed (@rael_teed)
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.