Monika Beluči dovela ćerke u Trebinje

Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Avg.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika Beluči dovela ćerke u Trebinje

Italijanska glumica Monika Beluči, koja u Trebinju snima film "Na mliječnom putu" režisera Emira Kusturice, od nedjelje uživa u Hercegovini u društvu ćerki Deve i Leoni iz braka sa Vensanom Kaselom. Filmska diva i njene nasljednice smještene su u hotelu "Platani", gdje su boravile i prošlog ljeta. Dok njihova mama bude na setu, Deva i Leoni sa dadiljom provodiće vrijeme na bazenu. Još se ne zna kada će tačno biti završeno snimanje filma na "Mliječnom putu", ali je Kusturica najavio da će premijerno biti prikazan na festivalu u Kanu. Inače, Moniku ćemo gledati i u novom 007 filmu. (Novosti, foto: Youtube)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Kristen Stewart i Blake Lively u novom filmu Woodyja Allena

Izvor: Tracara.com, 05.Avg.2015, 08:51

Ponovo u Velikoj jabuci (foto: AFP)Slavni američki režiser Woody Allen zagolicao je maštu gledalaca tako što je najavio neka veoma značajna holivudska imena koja će se naći u njegovom novom filmskom ostvarenju. Pred kameru ovog kultnog režisera čija karijera traje preko 5 decenija staće Kristen...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.