Izvor: S media, 28.Dec.2012, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika Beluči, Brajan Feri i članovi Pink Flojda dolaze na „Kustendorf"!

Poznati jugoslovenski i srpski reditelj Emir Kusturica, za RTS izjavio je da su dolazak na „Kustendorf" potvrdili Monika Beluči, Brajan Feri, dvojica članova grupe „Pink flojd" – Nik Mejson i Dejvid Gilmor, ali i šefica Britanskog filmskog instituta, gospođa Nevil.

Festival otvara film Cveće rata, kineskog autora Zanga Imua, koji će takođe prisustvovati festivalu.

Objašnjavajući kako sa lakoćom dovodi poznata imena iz sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << filma poput Džonija Depa i Džima Džarmuša na Mokru goru, poznati reditelj je rekao da „'Kustendorf' ima dobar eho u svetu", kao i da ljude zanima šta to on novo radi, odnosno socijalni i ekološki projekat na kojem je poslednjih deset godina angažovan - a to je stvaranje uzorka Srbije koji je netipičan.

Na pitanje koje to impresije poznati glumci i reditelji nose kada odu sa Mokre gore, Kusturica je odgovorio da im u sećanju ostaje ono najbolje, a to je ta originalnost koju „Kustendorf" ima.

„Njih manje zanima da dolaze u metropole, jer metropole imaju veće i lepše na drugoj strani. Sve što je originalno, sve što vredi kod nas za njih je veoma privlačno", zaključio je Kusturica.

(RTS)

FOTO: Beta/AP Photo/Lionel Cironneau

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Zvezde sleću u Drvengrad!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2012, 09:33

Monika Beluči, Brajan Feri, Nik Mejson i Dejvid Gilmor samo su neka od poznatih imena koja su potvrdila dolazak na filmski festival Kustendorf, prenosi RTS...Poznati jugoslovenski i srpski reditelj Emir Kusturica Izjavio je da su dolazak na Kustendorf potvrdili Monika Beluči, Brajan Feri, dvojica članova...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.