Mokrogorski muzički festival

Izvor: TvojPortal.com, 02.Avg.2011, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mokrogorski muzički festival

02.08.2011
Mokra Gora - Prvi Mokrogorski muzički festival (MMF) biće održan u Drvengradu na Mećavniku od 6. do 8. avgusta, potvrdio je osnivač festivala, režiser Emir Kusturica.


Na festivalu će nastupiti Pavle Aksentijević i grupa "Zapis", gitarista Branko Trljić, ansambl "Kolo", kao i virtuoz na različitim duvačkim instrumentima Miloš Nikolić.
Očekuje se i nastup pevačice Branislave Podrumac, umetnika Branka Nikolića, a u toku festivala >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << biće održane i muzičko-ekološke radionice na kojima će djeca učiti kako se prave muzički instrumenti.
Kusturica kaže da će festival obnoviti sećanje na tradiciju uličnih svirača, koji su svirali na srednjovekovnim muzičkim instrumentima.
Izvor: www.bizlife.rs

muzikaPrvi Mokrogorski muzički festival (MMF)DrvengradMećavnik

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.