Lopov upao Kusturici u stan, pravo pred suprugu!

Izvor: NaDlanu.com, 27.Okt.2014, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopov upao Kusturici u stan, pravo pred suprugu!

Emir Kusturica i njegova supruga Maja doživeli su veliku neprijatnost kad je u petak po podne nepoznati nasilnik provalio u njihov stan na sedmom spratu koji se nalazi u strogom centru Beograda...

U trenutku pokušaja krađe reditelj bio na Mokroj gori, pa je provalnika zatekla njegova supruga Maja. Nepoznati mladić istog trena istrčao na terasu i pobegao na krov.

Slavni reditelj trenutno snima film >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na Mokroj gori i nije bio prisutan kad je nepoznata osoba obila vrata njegovog doma, ali se njegova žena, na svu sreću, zatekla u trenutku provale. Kad je ugledala lopova, odmah je pozvala policiju, koja je došla u roku od pet minuta i napravila izveštaj na licu mesta.

Izvor: Alo

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obio stan Emira Kusturice, pa bežao na krov!

Izvor: Mondo, 27.Okt.2014

Slavnom reditelju lopov upao u stan, supruga Maja zvala policiju..Foto: Starface.ru/Splash News.. Emir Kusturica i njegova supruga Maja doživeli su veliku neprijatnost kad je u petak po podne nepoznati nasilnik provalio u njihov stan na sedmom spratu zgrade u centru Beograda, saznaje "Kurir"...Kusturica...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.