Ljubav cvijeta Dunja Kusturica i srpski princ u vezi (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2015, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav cvijeta Dunja Kusturica i srpski princ u vezi (FOTO)

Sin prestolonasljednika Srbije Aleksandra II Karađorđevića Aleksandar III u vezi je sa kćerkom proslavljenog srpskog reditelja Emira Kusturice Dunjom.

Ovaj mladi par prvi put u javnosti zajedno, pojavio se na rođendanu srpskog kralja, a sve do tada su svoju ljubav skrivali od očiju javnosti.

U srpskoj javnosti se dugo nagađalo da li su Dunja i princ Aleksandar III zaista u emotivnoj vezi, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su sve sumnje pale u vodu kada su se njih dvoje pojavili zajedno na 70-tom rođendanu prestolonasljednika Aleksandra II Karađorđevića.

Kćerka proslavljenog reditelja Emira Kusturice koji je i član Krunskog saveta Dunja diplomirani je dramaturg i ona kao i princ Aleksandar III vodi skroman način života i uveseljavaju je jednostavne, male stvari.

“Ne želim da pričam o tome, voleo bih da sačuvam svoj privatni život od javnosti”, rekao je princ Aleksandar III Karađorđević na pitanje da prokomentariše vezu sa Dunjom.

Baš zbog te izjave i zbog činjenice da se ovaj par nije pojavljivao u javnosti svi su bili prijatno iznenađeni kada su se zajedno, držeći se za ruke pojavili na rođendanu prestolonasljednika Aleksandra II.

Princa Aleksandar III najmlađi je sin svog oca po kojem je dobio ime, a ta činjenica donela mu je mnogo zanimljivih momenata u životu.

(Story)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Srbija je dobila novi omiljeni par: Evo s kim je u vezi princ Aleksandar III Karađorđević

Izvor: B92, 23.Jul.2015

Sin prestolonaslednika Srbije Aleksandra II Karađorđevića, Aleksandar III u vezi je sa ćerkom čuvenog srpskog reditelja Emira Kusturice, Dunjom...Naime, mladi par se prvi put pojavio zajedno na proslavi 70. rođendana Aleksandra II i tako potvrdio spekulacije koje traju već duže vreme...Dunja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.