Karta više za Kusturicu i TNSO za francusku turneju

Izvor: Vostok.rs, 28.Mar.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karta više za Kusturicu i TNSO za francusku turneju

 

Emir Kusturica i njegov No Smoking Orchestra su započeli turneju po Francuskoj koncertom u Casino de Paris. S obzrirom na to da će bend na ovoj turneji promovisati svoj novi album koji je snimljen posle 17 godina, ne treba da čudi što su karte za svih osam zakazanih koncerata unapred rasprodate.

Najveće medijske kuće u Francuskoj, između ostalih i Kanal 5, juče su intervjuisale Emira Kusturicu želeći da saznaju nešto više o novom albumu nazvanom „Kor diplomatik“ i samoj turneji.


Neke od pesama sa novog albuma domaća publika imala je privilegiju da čuje tokom nastupa benda na ovogodišnjem Kustendorfu. Što se tiče novog albuma, jedna od novina jeste i ta da Emir Kusturica više nije samo gitarista, već i pevač.
Posle večerašnjeg pariskog koncerta, slede nastupi u La Rošelu, Bordou, Klermon Feranu, Sent Etjenu, dok će posle kratke pauze i koncerata u Rusiji, francuska turneja biti nastavljena u Tuluzu, Monaku i Vilerbanu.

Iskra

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.