Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Apr.2024, 21:23

Filmovi Emira Kusturice u MTS dvorani

Filmovi Emira Kusturice biće prikazani u sali Filmskog centra Srbije u MTS dvorani, od 15. do 26. aprila 2024. Cena karte je 250 dinara. U ponedeljak, 15. aprila od 17.00 na programu je srpska premijera integralne verzije filma „Underground“. Ulaz za tu projekciju je besplatan. Na programu su filmovi: „Sjećaš li se Dolly Bell“, „Otac … Članak Filmovi Emira Kusturice u MTS dvorani se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi film u bioskopima: Prisila

Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Apr.2024, 10:17

Film Sofije Kopole „Prisila“ prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 11. aprila 2024, a najavljujemo i specijalnu projekciju ove biografske drame. U subotu, 13. aprila od 18.00, u MTS dvorani (sala 6) biće održana specijalna projekcija filma, kada će se i prvi put u bioskopskoj sali uživo...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.