Emir Kusturica žestoko odgovorio na uvrede Žerara Depardjea!

Izvor: Svet plus, 11.Sep.2016, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emir Kusturica žestoko odgovorio na uvrede Žerara Depardjea!

Nakon što ga je  Žerar Depardje nazvao lažovom, Emir Kusturica odlučio je da žestoko odgovori na uvrede francuskog kolege.

Naime, u intervjuu za jedan italijanski dnevni list, Žerar Depardje izjavio je, kako je Emir Kusturica običan lažov i da nikako ne razume šta Monika Beluči traži sa njim. Ipak, našproslavljeni režiser >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nikako nije želeo da ostane dužan francuskom glumcu, te je na uvrede odgovorio žestoko: "Zamislite kada bih ja rekao za Depardijea - da je raspadnuti alkoholičar, prevarant koji je zbog poreskih olakšica a ne iz ljubavi prema ruskoj kulturi, uzeo ruski pasoš, da je nemoralna drtina koja ne može da izdrži istinu kako Rusi vole moje filmove i muziku koju sviram, kao uostalom i Francuzi", priča Kusturica i dodaje:

"Zamislite kada bih ja za Depardijea rekao da se od dopadljivog mladića pretvorio u bačvu i da nema pintera koji bi mogao da zapuši sve rupe na koje curi mešina jedna, da je umesto pi..nja u prvoj klasi Air Fransa upravo iza sebe ostavio g.vno, kleptoman jedan koji svoje radničko poreklo potvrđuje tako što glasa za Sarkozija a kada završi  reklamu za špagete krade posudje od rekvizitera. Zamislite kada bih ja Depardijea rekao da je sve žene sa kojima je živeo navukao na alkohol i da im je ostavio isto ono što je iza njega ostalo u prvoj klasi Air Fransa, da nije znao da upravlja motorom nego je na prvoj okuci razbio nos, i da mu je tada  pukao mehur i zato piša po avionima i po poznanicima, da su mu iz ruku ispadale guvernale motora kao porodice koje je zasnovao i posle uništio, da su mu od glume ostali samo papirići, kao idioti, koje kači po kolegama jer ne može da upamti tekst tikvan jedan, da li bi to bilo fer? Mislim da ne bi, jer čak kada bih tako mislio, ne bi bilo dobro da to izgovorim", zaključio je Emir Kusturica za jedan strani list.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.