Emir Kusturica otpevao pesmu u čast Monike Beluči! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Feb.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emir Kusturica otpevao pesmu u čast Monike Beluči! VIDEO

Posle uspešne beogradske premijere film ''Na mlečnom putu'' predstavljen je i novosadskoj publici, a reditelj Emir Kusturica je na slavlju posle projekcije pozdravio glumicu Moniku Beluči uz pesmu ''Bella ciao''.

Dan nakon svečanog otvaranja FEST-a i beogradske premijere, film Emira Kusturice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << “Na mlečnom putu“, imala je priliku da vidi sinoć i novosadska publika. U rasprodatoj sali bioskopa "Arena Cineplex", gledaocima se poklonio deo autorske ekipe filma na čelu sa Emirom Kusturicom i glumicom Slobodom Mićalović.

Premijeri nije prisustvovala slavna italijnska glumica Monika Beluči, koja je juče popodne otputovala iz Beograda, ali su se njene kolege potrudile, da oseti deo atmosfere sa slavlja nakon premijere, iz poznatog novosadskog restorana.

Pogledajte snimak u kome je zabeleženo da je Kusturica pozvao svoju partnerku iz filma, kako bi joj dočarao atmosferu iz kafane, u kojoj se njoj u čast pevalo “Bella ciao“.

A post shared by SOKACE (@sokace_ns) дана 25. Феб 2017. у 7:51 PST

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.