Emir Kusturica: Filmovi se snimaju brzo i površno, za moj film važi suprotno

Izvor: Svet, 09.Sep.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emir Kusturica: Filmovi se snimaju brzo i površno, za moj film važi suprotno

Dugo očekivani film Emira Kusturice u ovom trenutku ima svečanu premijeru na 73. festivalu u Veneciji gde se takmiči za prestižnu nagradu Zlatni lav. Pre zvanične projekcije, film su prvo pogledali novinari koji su film pozdravili gromoglasnim aplauzom. Glavnu ulogu u filmu tumači sam Kusturica, a partnerka mu je slavna italijanska glumica Monika Beluči.
Veliki povratak Emira Kusturice na Venecijanski festival, mesto koje mu je Zlatnim lavom otvorilo vrata 1981. Film “Na mlečnom putu” kruna je karijere proslavljenog autora, koji je mnogo energije i emocija utkao u ovaj omaž njegovim ranijim radovima i likovima koje smo voleli.
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emir Kusturica: Filmovi se snimaju brzo i površno, za moj film važi suprotno

Izvor: Scandal.rs, 09.Sep.2016

Dugo očekivani film Emira Kusturice u ovom trenutku ima svečanu premijeru na 73. festivalu u Veneciji gde se takmiči za prestižnu nagradu Zlatni lav. Pre zvanične projekcije, film su prvo pogledali novinari koji su film pozdravili gromoglasnim aplauzom. Glavnu ulogu u filmu tumači sam Kusturica,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.