Ekrem Mustafa novi ministar policije u vladi Haradinaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem Mustafa novi ministar policije u vladi Haradinaja

Za novog ministra unutrašnjih poslova privremenih kosovskih institucija imenovan je Ekrem Mustafa iz partije Alijansa za Novo Kosovo (ANK), preneli su danas prištinski medijii.

Imenovao ga je premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj.

Mustafa je na tu funkciju postavljen umesto Bejtuša Gašija i treći je ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << unutrašnjih poslova po redu u Haradinajevoj vladi.

Pozivajući se na svoje izvore, mediji su ranije preneli da je Gaši smenjen zbog povezanosti sa serijom pljački u više filijala banaka, od kojih su neke bile oružane, što je, kako kažu, prouzrokovalo velike materijalne štete.

Deo medija, međutim, tvrdi da je reč o političkoj smeni.

Haradinaj je pre nekoliko meseci smenio tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Flamura Sefaja zbog tajne deportacije šest turskih državljanja koji su navodno bili povezani sa Gulenistima.

Haradinaj ne brine za mandat

Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj tvrdi da ga ne brine najavljeni zahtev opozicije da mu se izglasa nepoverenje, te dodaje da je ubeđen da će na toj funkciji ostati do kraja mandata.

"Kada parlament odluči da obori vladu, ona će biti oborena, ali to ne primam previše k srcu", rekao je Haradinaj na konferenciji za štampu, prenosi GazetaExpress.

Haradinaj kaže da je posvećen poslu i da mu se čini da će istrajati do kraja mandata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekrem Mustafa novi ministar policije u vladi Haradinaja

Izvor: Blic, 16.Okt.2018

Za novog ministra unutrašnjih poslova privremenih kosovskih institucija imenovan je Ekrem Mustafa iz partije Alijansa za Novo Kosovo (ANK), preneli su danas prištinski mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.