Izvor: Economy.rs, 06.Maj.2011, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za razvoj saobraćajne infrastrukture 300 miliona dinara

Vlada Srbije će ove godine izdvojiti 300 milliona dinara za razvoj saobraćajne infrastruktrure u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu, najavio je danas ministar za infrastrukturu i energetiku Milutin Mrkonjić, dodajući da će razvoj infrastrukture u tom delu Srbije i dalje biti među prioritetima vlade.

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkonjić: Za saobraćajnice u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici 300 miliona dinara

Izvor: Beta Video, 06.Maj.2011

BEOGRAD - Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić: Za saobraćajnice u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici 300 miliona dinara (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Mrkonjić: Ruske pare od septembra

Izvor: B92, 06.Maj.2011

Beograd -- Ministar za infrastrukturu i energetiku Milutin Mrkonjić kaže da će 1. septembra početi prvi radovi u okviru aranžmana sa Rusijom..."Sada se usaglašava projektna dokumentacija, jer prvi put sada radimo sa Rusima, koji traže više nego što su nam pripremljeni projekti", rekao je Mrkonjić...Tim...

Nastavak na B92...

Pomoć gladnima

Izvor: Istinomer.rs, 07.Maj.2011, 10:00

"Vlada Srbije priprema paket mera 'težak' 880 miliona dinara za pomoći najsiromašnijim građanima do kraja godine." Ministar za rad i socijalnu politiku je u martu 2010. najavio da će direktnu pomoć Vlade Srbije dobiti 40 najnerazvijenijih opština,...

Nastavak na Istinomer.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.