Kamatna stopa zadržana na osam odsto

Izvor: S media, 19.Maj.2010, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamatna stopa zadržana na osam odsto

Monetarni odbor na današnjoj sednici razmatrajući tekuća ekonomska kretanja odlučio je da referentnu kamatnu stopu zadrži na nepromenjenom nivou od osam odsto, saopstila je NBS.

Naredna sednica Monetarnog odbora , kako je najavljeno, biće održana 4. juna.

Monetarni odbor NBS je na sednici od 11. maja smanjio referentnu kamatnu stopu za 0,5 procentnih poena, na osam odsto.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monetarni odbor NBS zadržao referentnu kamatu na osam odsto

Izvor: Blic, 19.Maj.2010

Monetarni odbor Narodne banke Srbije (NBS) odlučio je danas da zadrži referentnu kamatnu stopu na osam odsto godišnje...Kako se navodi u saopštenju, naredna sednica Monetarnog odbora biće održana 4. juna...Od početka 201O. referentna kamata je smanjena ukupno za jedan i po procentni poen, odnosno...

Nastavak na Blic...

Referentna kamatna stopa zadržana na nivou od 8 odsto

Izvor: Krediti.rs, 19.Maj.2010

Monetarni odbor je na današnjoj sednici razmatrao tekuća ekonomska kretanja i odlučio da referentnu kamatnu stopu zadrži na nepromenjenom nivou od 8 odsto.

Nastavak na Krediti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.