Naplatna stanica Vrčin umesto Bubanj potoka od 15. oktobra

Izvor: N1 televizija, 20.Maj.2016, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naplatna stanica Vrčin umesto Bubanj potoka od 15. oktobra

Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović najavila je da će nova naplatna stanica Vrčin, koja će se koristiti umesto Bubanj Potoka, biti završena do 15. oktobra, a vrednost investicije je dve milijarde dinara.

Kako je saopštilo resorno ministarstvo, nova rampa Vrčin imaće ukupno 23 trake, odnosno za osam više od Bubanj Potoka i omogućiće brži prolazak vozila na tom delu Koridora 10.

Mihajlović je na gradilištu nakon kontrole radova istakla da će na tom gradilištu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u proseku biti angažovano oko 100 radnika.

"Dolazi letnja sezona i sigurno je da ćemo se potruditi sa Putevima Srbije da nema zastoja na putu, bez obzira što imamo uvećan broj vozila koji prolaze Koridorom 10. Završavamo uskoro Koridor 10, a u 2015. smo imali skoro 2,5 miliona vozila više u odnosu na 2014. godinu", rekla je Mihajlović.

Ona je rekla da neće biti gužvi zbog radova i da će sve biti završeno na vreme.

"Država sve svoje obaveze ispunjava prema Putevima Srbije, a oni zatim prema izvođaču", dodala je Mihajlović.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.