Vraćaju nam se vozila na Koridor 10

Izvor: B92, 20.Maj.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vraćaju nam se vozila na Koridor 10"

Beograd -- Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da se broj vozila na Koridoru 10 kroz Srbiju povećao prošle godine.

“Imali smo 2,5 miliona vozila više u 2015. godini, polako nam se vraća saobraćaj preko Rumunije i Bugarske. Mi završavamo Koridor 10 I očekujemo da se to nastavi”, kazala je Mihajlovićeva za TV Pink.

Govoreći o izmeštanju naplatne rampe "Bubanj potok", Mihajlovićeva je rekla da se radovi odvijaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u skladu sa rokom, koji predviđa da nova rampa počne da radi 15. oktobra.

“Trenutno je ovde do 50 radnika, kada radovi u punom obimu počnu za mesec dana biće ih više od 100. Nije to samo izmeštanje rampe, ima tu i izmeštanja optičkih kablova i drugog posla, ali očekujem da će sve biti na vreme i Putevi Srbije su dužni da 15. oktobra ovde počnu naplatu”, navela je ona.

Mihajlovićeva je rekla da su radovi vredni dve milijarde dinara a nova naplatna rampa "Vrčin" imaće 23 trake, odnosno osam mesta više za naplatu od postojeće rampe "Bubanj potok".

Prvi čovek Puteva Srbije Zoran Drobnjak je kazao da ovog leta vozači neće biti suočeni sa velikim gužvama zbog radova na autoputu kao što je to bio slučaj prošle godine.

Kako je kazao, rehabilitacija most kod Trupala na autoputu biće početa tek 15. avgusta, pred kraj sezone, upravo da bi se izbegle gužve.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZOARANA MIHAJLOVIĆ: 300 novih radnika biće potrebno za napaltu putarine

Izvor: Kurir, 20.Maj.2016

..."Postoji komisija vlade koja odobrava zapošljavanje za nepredviđene situacije, jer ne možete potpuno da zabranite zapošljavanje kada se neki poslovi šire", rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanja novinara..Ona je rekla, na gradilištu nove naplatne stanice "Vrčin", da ta komisija vlade,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.