Najava događaja za subotu, 14. januar 2017. godine

Izvor: Capital.ba, 14.Jan.2017, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava događaja za subotu, 14. januar 2017. godine

REPUBLIKA SRPSKA KOZARSKA DUBICA – U 10.00 časova ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić posjetiće firmu “Mlijekoprodukt”. SRBIJA BEOGRAD – U 12.00 časova ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić održaće novogodišnji prijem za šefove diplomatskih misija i međunarodnih organizacija, kao i za direktore i glavne i odgovorne urednike medijskih kuća. /Ministarstvo spoljnih poslova/ MOKRA GORA – U 23.00 časa u Drvengradu biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << svečano otvoren jubilarni 10. Međunarodni filmski i muzički festival “Kustendorf”. Festival će otvoriti prošlogodišnji pobjednik Venecijanskog festivala, filipinski režiser Lav Dijaz. SVIJET BERLIN – U 12.30 časova njemački kancelar Angela Merkel održaće konferenciju za novinare tokom samita njene partije. RIM – U 11.00 časova palestinski predsjednik Mahmud Abas sastaće se sa papom Franjom.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar Dačić priredio je novogodišnji prijem

Izvor: Beta Video, 14.Jan.2017

BEOGRAD - U Ministarstvu spoljnih poslova ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prirediio je novogodišnji prijem za šefove diplomatskih misija i medjunarodnih organizacija, kao i za direktore i glavne i odgovorne urednika medija . (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

“Mlijekoprodukt” stub razvoja primarne proizvodnje

Izvor: Capital.ba, 14.Jan.2017

KOZARSKA DUBICA, Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić smatra da preduzeće “Mlijekoprodukt” iz Kozarske Dubice predstavlja stub razvoja animalne i primarne proizvodnje u Srpskoj. Mirjanić je danas razgovarao sa menadžmentom “Mlijekoprodukta” o...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.