Izvor: EMportal, 17.Mar.2010, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komisija još razmatra zahtev Waza za kupovinu Novosti

Komisija za zaštitu konkurencije još nije donela odluku o zahtevu nemačke medijska grupa Vac (WAZ) da kupi većinski paket akcija kompanije Novosti iz Beograd, izjavila je danas predsednica Saveta Komisije Dijana Marković-Bajalović.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vac: Novac za Novosti obezbeđen sa računa u Nemačkoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Mar.2010, 21:12

Nemačka medijska grupa Vac (WAZ) saopštila je danas da novac za kupovinu većinskog paketa u kompaniji Novosti potiče isključivo sa računa tog nemačkog koncerna. U saopštenju Vac navodi da je "iskoristio mogućnost za kupovinu više od 60 odsto udela u Novostima". "Novac je podignut isključivo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Još se razmatra zahtev Vaca za kupovinu Novosti

Izvor: Beta, 17.Mar.2010

BEOGRAD, 17. marta 2010. (Beta) - Komisija za zaštitu konkurencije još nije donela odluku o zahtevu nemačke medijske grupa Vae (WAZ) da kupi većinski paket akcija kompanije Novosti iz Beograda, izjavila je u sredu za Betu predsednica Saveta Komisije Dijana Marković-Bajalovih...Ona je navela...

Nastavak na Beta...

Komisija još razmatra zahtev Vaca za kupovinu Novosti

Izvor: TimockeVesti.net, 18.Mar.2010, 02:04

Komisija za zaštitu konkurencije još nije donela odluku o zahtevu nemačke medijska grupa Vac (WAZ) da kupi većinski paket akcija kompanije Novosti iz Beograd, izjavila je danas za Betu predsednica Saveta Komisije Dijana Marković-Bajalovih.....Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.