Jamie Oliver otvara restorane na Baliju i u Bangkoku

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Nov.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jamie Oliver otvara restorane na Baliju i u Bangkoku

LONDON - Šest mjeseci nakon što je u Velikoj Britaniji bio prisiljen da zatvori 22 od ukupno 25 restorana, slavni kuhar Jamie Oliver otvara nekoliko novih objekata izvan Ujedinjenog Kraljevstva.

Prema pisanjima stranih medija, Jamie će do kraja mjeseca na Baliju i u Bangkoku otvoriti dva nova restorana pod nazivom "Kuhinja Jamieja Olivera".

Restorani će biti otvoreni u prostorima u kojima su dosad bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << njegovi objekti s talijanskom kuhinjom. Osim toga, goli kuhar planira pokrenuti i međunarodnu franšizu i do kraja 2020. otvoriti 21 novi restoran.

Inače, Jamie je restorane u Britaniji morao zatvoriti u svibnju ove godine, pri čemu je tisuće ljudi ostalo bez posla. Tada je kazao da je očajan i žalostan zbog kraha biznisa.

Usprkos tome što su britanski restorani, uključujući i Jamiejev lanac talijanskih restorana, zatvoreni, oni izvan države nastavili su funkcionirati. Danas, na 27 svjetskih tržišta posjeduje 70 restorana, koji funkcioniraju kao franšize.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Džejmi Oliver posle kraha u Britaniji otvara restorane na Baliju

Izvor: OkRadio.rs, 23.Nov.2019

LONDON - Šest meseci nakon što je u Velikoj Britaniji bio prisiljen da zatvori 22 od ukupno 25 restorana, slavni kuvar Džejmi Oliver otvara nekoliko novih objekata izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Restorani će biti otvoreni u prostorima u kojima su dosad bili njegovi objekti s italijanskom kuhinjom....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.