Zola mora da napusti Beč što pre - odmah krenuo da se pakuje kako bi što pre stigao: Potvrdio

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 23:13

Zola mora da napusti Beč što pre - odmah krenuo da se pakuje kako bi što pre stigao: Potvrdio

Nakon brojnih medijskih spekulacija o njihovom odnosu, Zolander doneo odluku.

Nakon burnog i turbulentnog perioda provedenog sa Miljanom Kulić u Beču, rijaliti igrač Lazar Čolić Zola najavio je svoj odlazak iz Austrije.

Zola je putem svog Instagram profila objavio storijem da uskoro odlazi u Ofenbah, gde ima zakazane nastupe kao di-džej. Ova najava izazvala je brojne reakcije javnosti, a mnogi su spekulisali da Zola pokušava da se udalji što dalje od Miljane Kulić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja ga je navodno uhodila po Beču.

Nakon brojnih medijskih spekulacija o njihovom odnosu, Lazar Čolić Zola je odlučio da se povuče iz Beča i započne novu fazu svog života u mestu Ofenbah. Iako nije direktno komentarisao razloge ovog poteza, mnogi prateći njegov profil na društvenim mrežama smatraju da je odluka o promeni mesta boravka povezana sa željom da se udalji od kontroverzi koje su ga pratile u vezi sa Miljanom Kulić.

Zola je najavio da će se fokusirati na svoju karijeru di-džeja i da već ima zakazane nastupe u Ofenbahu. Ovo mesto pruža mogućnosti za nove početke i Zola je odlučio da iskoristi tu priliku kako bi se posvetio svojoj profesionalnoj afirmaciji. Njegovi fanovi su podržali ovu odluku i izrazili su nadu da će Zola pronaći mir i uspeh u novom okruženju.

Najava Zolinog odlaska iz Austrije izazvala je brojne reakcije javnosti. Dok su neki izrazili razumevanje za njegovu odluku i poželeli mu sreću u novom gradu, drugi su komentarisali da je odluka o promeni mesta boravka posledica njegovog turbulentnog odnosa sa Miljanom Kulić. Ipak, Zola nije direktno komentarisao spekulacije o razlozima svog odlaska, ostavljajući prostor za različite interpretacije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kompletna ISTINA O DISKVALIFIKACIJI Miljane Kulić - Otkrila šta se desilo čim je napustila Šimanovce: "Bila sam u kontaktu..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 11:25

Priznala zašto je odmah otišla u Beč...Lazar Čolić Zola je nedavno diskvalifikovan iz rijaliti programa "Elita", a ubrzo za njim je rijaliti napustila i Miljana Kulić. Iste noći kada je Zola napustio Šimanovce je i Miljana bila na korak od te odluke, ali se ipak vratila i nastavila boravak u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.