URNEBESAN VIDEO: Džej usred emisije pao sa stolice, snimak ubrzo postao viralan

Izvor: Večernje novosti, 13.Sep.2019, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESAN VIDEO: Džej usred emisije pao sa stolice, snimak ubrzo postao viralan

Pevač je u jednom trenutku izgubio ravnotežu, pa je pao na pod studija, dok se, na sreću, nije povredio FOLKER Džej Ramadanovski gostovao je u emisiji televizije "Hepi", a u toku iste doživeo je peh o kom se i te kako priča na društvenim mrežama. Pevač je, naime, u jednom trenutku izgubio ravnotežu, pa je pao na pod studija, dok se, na sreću, nije povredio.Snimak sa njegovim padom vrlo brzo je postao viralan, a isti možete pogledati OVDE. PROČITAJTE I: SVAKA ČAST: Ana Nikolić dovela liniju u red i hvali se izgledom (FOTO)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MOGAO JE GLAVU DA RAZBIJE: Džej usred emisije PAO SA STOLICE! Držaćete se za stomak OD SMEHA! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 13.Sep.2019

Folk pevač Džej Ramadanovski gostovao je u emisiji televizije “Hepi”, a u toku iste doživeo je peh o kom se i te kako priča na društvenim mrežama. Pevač je, naime, dok je pokušao da siđe sa barske stolice, u jednom trenutku izgubio ravnotežu, pa je pao na pod studija, dok se, na sreću,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.