Izvor: ItRešenja.com, 09.Maj.2013, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Star Trek: Prema Tami – pretpremijerno u 3D- u od 11. maja u odabranim bioskopima!

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će dugo očekivani 3D film “Star Trek: Prema Tami ” (Star Trek: Into Darkness), započeti sa pretpremijernim prikazivanjem u odabranim bioskopima već od subote, 11. maja!  Režiser Džej Džej Ambrams nas ovog leta vodi …The post Star Trek: Prema Tami – pretpremijerno u 3D- u od 11. maja u odabranim bioskopima! appeared first on IT Rešenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

(VIDEO) Pretpremijera filma "Prema tami. Star trek"

Izvor: Press, 10.Maj.2013, 10:14

Kapetan Kirk će povesti lov na čoveka u jednoj ratnoj zoni kako bi pronašao oružje za masovno uništenje i izmirio neke lične račune...Naši heroji će se naći u epskoj šahovskoj partiji života i smrti u kojoj će ljubav biti na testu, prijateljstva će se raspasti, a žrtve će morati da se...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.