Izvor: RTS, 13.Maj.2022, 15:19

Rusija produžila pritvor Britni Grajner na još 30 dana

Ruske vlasti produžile su pritvor američkoj košarkašici Britni Grajner na još 30 dana i odbili zahtev za kućni pritvor, prenosi I-Es-Pi-En.
Kako prenosi Ti-Džej Kvin, novinar I-Es-Pi-Ena, Britni Grajnder za sada ostaje u ruskom pritvoru bar još 30 dana.

Jedna od najboljih američkih košarkašica uhapšena je u februaru u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Moskvi na aerodromu, zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci.
Ruske vlasti su u nekoliko navrata odbijale žalbe njenih advokata.
Prema navodima medija u SAD, ovoga puta odbijen je zahtev za deportovanje u SAD i kućni pritvor.
Dodaje se da su ruske vlasti produžile pritvor američkoj košarkašici na još 30 dana.   
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Američkoj košarkašici produžen pritvor u Moskvi zbog šverca kanabisovog ulja

Izvor: Beta, 13.Maj.2022

 Američkoj košarkašici Britni Griner produžen je danas pritvor u Rusiji na mesec dana, nakon što je otkriveno da je u zemlju unela ulje kanabisa.Njen advokat rekao je za Asošijeted pres da veruje da relativno kratko produženje pritvora ukazuje na to da će slučaj uskoro doći na sud.Griner (31)...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.