Reper Kanje Vest odgovorio zašto se na venčanju pojavio u dva broja manjim papučama (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 29.Avg.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reper Kanje Vest odgovorio zašto se na venčanju pojavio u dva broja manjim papučama (VIDEO)

Bolje da se nije pravdao.

Prethodnih dana, jedan od najpoznatijih repera na svetu, Kanje Vest našao se na meti kritika, jer se na večanju prijatelja pojavio ni manje ni više nego u papučama, i to dva broja manjim. Usledila je lavina komentara, uglavnom negativnih, a reper je sada rešio da odgovori svim hejterima. Međutim, bolje da nije, prokomentarisali su pojedini.

Dramatičan snimak: Bijonse i Džej >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << -Zi napadnuti na koncertu (VIDEO)

#KanyeWest that suit is ? but are you sure you didn’t have those yeezy slides in the next size up? ? #yeezys pic.twitter.com/UhMxDtqhKl

#KanyeWest shoes that he wore to 2Chains wedding is exactly what I look like when I borrow my mums slippers to nip out to the garden to get something quickly... pic.twitter.com/5OYl4QTfzs

U pokušaju da opravda svoj krajnje neobičan izbor obuće, poznati reper napisao je na Tviteru je da je u pitanju "japanski način" nošenja papuča.

The Japanese way pic.twitter.com/n1TUsVOJkA

Kanje Vest je ovim samo izazvao novu lavinu komentara na društvenim mrežama i broje pošalice na svoj račun.

Diet Prada ??? ??? pic.twitter.com/27xolPYkys



Transformacije za Oskara: Oni su zbog uloge promenili lični opis (FOTO)

Kada se radi o "japanskom načinu" nošenja papuča, zapravo je u pitanju nošenje japanki na način koji sprečava da vam središnji deo papuče napravi žuljeve između prstiju. Međutim, izgleda da je pevač pogrešno shvatio pravilo, pa ga je upotrebio i na klasičnim papučama.

Marija Kilibarda objavila fotku uoči rođendana, i jasno stavila do znanja šta joj je najvažnije u životu

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.