DŽEJ ZARAĐUJE NA GAJBICAMA!

Izvor: Kurir, 13.Feb.2012, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽEJ ZARAĐUJE NA GAJBICAMA!

Nisam ja mali, to je od zime! Džej Ramadanovski nastupio je u prepunoj zrenjaninskoj diskoteci „San Marko“, gde je više od dva sata pevao stojeći na gajbicama. Da ga publika vidi.

Nisam ja mali, to je od zime!

Džej Ramadanovski nastupio je u prepunoj zrenjaninskoj diskoteci „San Marko“, gde je više od dva sata pevao stojeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na gajbicama. Da ga publika vidi.

- Džej je počeo da peva, ali svi su pomisli da je pesma puštena sa diska. Izostao je i aplauz, jer su gosti čekali da se pevač pojavi u klubu. Kad je shvatio da ga nisu primetili, zatražio je dve gajbe, popeo se na njih i sledeća dva sata nije silazio. Tada su mogli svi da ga vide i bio je viši od ograde koja ga je prethodno zaklanjala - otkrio nam je jedan od konobara.

Posle nastupa izgrlio se sa obožavateljkama. Tada mu je odgovaralo što su više od njega.

(Z. R.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džej peva na gajbama! (FOTO)

Izvor: S media, 13.Feb.2012

Džej Ramadanovski nastupio je u prepunoj zrenjaninskoj diskoteci, gde je više od dva sata pevao stojeći na gajbama. A evo i zašto..

Nastavak na S media...

Džej peva na gajbicama (Foto)

Izvor: Svet plus, 13.Feb.2012

Džej Ramadanovski nastupio je proteklog vikenda u diskoteci "San Marko " u Zrenjaninu, a kako bi ga publika videla, pevač je odlučio da se popne na gajbice i zapeva.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.