PRVI PLES UZ PESMU SUNCE LJUBAVI! Evo ko je otpevao hit pokojnog Džeja, na venčanju njegove ćerke

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 22:27

PRVI PLES UZ PESMU "SUNCE LJUBAVI"! Evo ko je otpevao hit pokojnog Džeja, na venčanju njegove ćerke

"Danas bi sigurno bio najsrećniji čovek na svetu, a mislim da nas on odozgo gleda i da se raduje kad nas vidi na okupu!"

Mlađa ćerka pokojne muzičke legende Džeja Ramadanovskog, Marija, danas je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Stefanu Davidoviću.

Venčanje se održava u jednom prestižnom restoranu u Beogradu, a mladenci su okupili veliki broj poznatih ličnosti.

Među njima je i pevač Stevan Anđelković, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sa Ramadanovskom druži još od detinjstva.

Kako je otkrio, njemu će pripasti čast da zapeva pesmu za prvi ples, a to će biti najtužniji Džejev hit "Sunce ljubavi".

- Danas će biti dosta Džejevih pesama. Ja ću otpevati pesmu za prvi ples, "Sunce ljubavi" - rekao je Stevan i istakao koliko mu je žao što Džej danas nije tu.

- Danas bi sigurno bio najsrećniji čovek na svetu, a mislim da nas on odozgo gleda i da se raduje kad nas vidi na okupu - istakao je bivši takmičar "Zvezda Granda".

Na pitanje o prijateljstvu sa Marijom, Anđelković je kroz osmeh pričao:

- Imam odnos prema njoj kao prema mlađoj sestri. Kad sam počeo da se družim sa Džejem, ona je bila veoma mala. Čuvao sam je kao mlađu sestru, taj odnos je ostao i danas - rekao je on za "Informer".
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.