NA SVADBI ĆERKE Džeja Ramadanovskog svi su gledali u njenu RUKU: amajlija iz ANTIČKOG DOBA krasila je zglob

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 16:21

NA SVADBI ĆERKE Džeja Ramadanovskog svi su gledali u njenu RUKU: amajlija iz ANTIČKOG DOBA krasila je zglob

Predmet za koji se veruje da ima mnoga magična svojstva!

Marija Ramadanovski, mlađa kći pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, danas se udaje za svog izabranika Stefana Davidovića.

Njih dvoje će stati na ludi kamen, a građansko venčanje održava se u otmenom restoranu u kojem će proslaviti ulazak u svetu zajednicu.

Fotografije sa lica mesta pokazuju da je par srećan i zaljubljen. Na večnu ljubav zakleli su se ispred matičara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kumova.

Međutim, ono što je privuklo posebnu pažnju jeste narukvica koja je krasila kumin tanani zglob. Reč je o jednoj drevnoj amajliji, crvenom koncu. Međutim, vrlo malo ljudi zna zaista njegovo pravo značenje.

Prva stvar koju trebat da znate je da se ovo koristio kao amajlija još od antičkog vremena. Stoga, njegova glavna funkcija se odnosi na privlačenje pozitivne energije i odbijanje zla od onih koji ga nose oko ruke. Druge tradicije ga koriste kako bi osigurali dobrobit i prosperitet onih koji ga nose. Morate samo biti sigurni da je končić napravljen od prirodne vune, a posebno je bitno da onaj ko vam vezuje oko ruke ima dobre namere.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.